Tylos stovyklų Lietuvoje ir užsienyje organizatorius Karolis Dovydas - meditacija man suteikia kliūtyse įžvelgti galimybes.

Karolis Dovydas pradėjo savo dvasinę kelionę dar jaunystėje, būdamas įkvėptas savo tėvo aistros Sanskrito mokslams. Tačiau, laikinai palikęs dvasinę kelionę, jis nusprendė pasinerti į verslo karjerą. Tačiau, kaip dažnai pasitaikanti istorija – nors ir pasiekęs sėkmę, Karolis jautėsi nepatenkintas ir giliai viduje – paskendęs tuštumoje.

 

 

Jausdamas gyvenimo tuštumą, Karolis ieškojo ramybės įvairiose dvasinėse retrytuose ir stovyklose visame pasaulyje, nuo Tailando iki gimtosios Lietuvos, nuo Balio iki Portugalijos. Dalyvaudamas seminaruose, tylos styklose ir jogos mokymuose, jis tyrinėjo sąmonės galias. Karolis prisipažino, kad šiai dienai dabar populiaru savo sąmonės ribas plėsti naudojantis papildomas substancijas kaip Ajahuaska, Grybai ir kt. Laimei, Karolis šypsosi, jo dvasinės gyvenimo paieškos apsiėjo be šių reikalų. 

 

 

Karolio kelionė vedė į gilų dvasinį atgimimą, kuris paskatino jį prisijungti prie dvasinės bendruomenės “Givin”, kuri turėjo vieną iš savo pagrindinų buveinių Latvijoje. Treji transformacijos kupini metai leido Karoliui organizuoti tylos stovyklas, taip skatinant didžiausią dvasinį augimą per visą savo gyvenimo laiktorpį,  tuo pat metu tvarkant šeimos gyvenimą ir verslo generuojamą pelną.

 

 

Įkvėptas noru dalintis meditacijos transformacine jėga, Karolis sugrįžo į Lietuvą, kur pradėjo organizuoti dieninius meditacijos užsiėmimus, kas vėliau paskatino Karolį organizuoti savaitgalio tylos stovyklas.  Žmonių susidomėjimas Karolio Dovydo vedama metodika ir reakcija patvirtino jo lūkesčius – Lietuvos žmonės nori tobulėti ir auginti savo sielą. 

 

 

Karolio prisipažįsta, kad didžiausias džiaugsmas ateina stebint žmones, kurie dėka įdėto nuoširdaus darbo į saviugdos kelia per meditacijas ir kitas technikas – tampa geriausiomis savo versijomis. Skaitymas dalyvių atsiliepimus patvirtina, kad taip gauna daugiausia įkvėpimo nesustoti, tobulėti pačiam ir taip mato savo dvasinę kelionę kaip savo tikrąjį pašaukimą. 

 

Norėdami sužinoti daugiau apie Karolį Dovydą ir jo kelionę, spustelėkite čia.